frietkramen Dingen om te weten voordat u koopt

Snackmobiel.nl bezit verscheidene wagens staan teneinde tegelijk in te zetten. U dan ook kunt vervolgens duizenden lieden voorzien over vers gebakken patat en overige lekkernijen. Onze collegas zijn getraind om bestellingen zo snel geoorloofd af te handelen, doch wel altijd betreffende oog voor capaciteit. Elke frietkraam in Limburg voldoet met wettelijke eisen. Zo bent u dan ook iedere keer verzekerd over een goede service.

Neem snel een kijkje op onze webshop voor het gehele collectie. Raakt u dan ook geïnteresseerd in dit huren over ons frietkraam ofwel heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vanwege mijn jonge leeftijd (18 jaar)  heb je zeker gering vermogen om te investeren ik heb weet immers twee jaar horeca ervaring in een snackbar en eethuisje.Mijn intentie is om het zodra bijbaan te behouden voor in dit weekend daar er doordeweeks nog de kleuterschool kan zijn.Het idee was om voor een supermarkten in te aankopen en wel voor ons mindere capaciteit doch wel een stuk voordeliger mag ik het middel verkopen. Dit is voor mij vervolgens verder tevens geen levensbehoefte. Als kraam wensen zijn je een caravan om opbouwen en vervolgens een kleine welke alsnog achter de wagen past tot frietkraam. Je bestel in wanneer de markten zichzelf voordoen en gaat dus weinig service beschikken over en weinig investeren in veel schransen.

Denies is zeer ervaren in het bakken voor grotere gezelschappen in onder andere Arnhem. Alle frietwagens zijn zo ingericht het wij in een heerlijke tijd ons grote groep lieden met ons goudbruin gebakken friet en ons snack kunnen bedienen. Wie weet hoeft dus lang te wachten.

We hebben verschillende opties wanneer jouw ons frietkraam wilt huren, zoals onze grote Mercedes bus, onze kleinere Volkswagen bus, ons mobiele bar, maar verder een frietfiets. Zo kan zijn er voor ieder hetgeen wils. Zo kun je het ingeval frietkraam plaatsen op ons groot bedrijfsevenement tot met de achtertuin.

Een frietwagen huren voor de verjaardag, bruiloft of ander evenement valt iedere keer juist in de smaak. Frietfestijn.

 Op deze plaats zullen wij u dan ook voorzien met heerlijke puntzakken verse frites en A-merk snacks. En met verse frites vervolgens bedoelen we tevens echte verse frites. Die geraken bij u op locatie voorgebakken en afgebakken. We nemen geregeld onze verse frites af over aardappelhandel Bladel. Daar wordt gebakken in 100% plantaardig en proper vet.

Wees attend: Heeft u na het versturen van het formulier geen bevestiging ieder mail ontvangen, neem website dan eventjes telefonisch aanraking betreffende ons op. Controleer eventueel uw spammap of de bevestigingsmail er geoorloofd in terug gekomen kan zijn.

nl bakt voor u op iedere bestelde locatie in Nederland, België en Duitsland zalig krokante friet en verschillende snacks. U kan onze frietwagen huren voor vollere en kleinere feesten, inclusief personeel.

Voor Denies beschikken over wij verscheidene verschillen maten frietkramen in ons collectie voor verhuur. De frietkramen bestaan bestemd voor kleinere en grotere gezelschappen. Of dit meteen is gebaseerd op een klein verjaardagsfeestje met slechts enkele tientallen mensen, ofwel om een groter evenement, voor Denies beschikken over we het geschikte formaat frietwagen om uw gasten te voorzien over ons aangenaam versgebakken frietje.

Wil je ons uitgebreid menu betreffende meerdere soorten friet, alle snacks, dranken en desserts? Vervolgens betaal je logischerwijze meer. Voor ieder budget is er hetgeen geoorloofd. Wil jij exact weten hetgeen het zal kosten? Aarzel dan ook niet en neem meteen contact op.

Boek meteen menu De Luxe of V.I.P. voor in de maanden april, mei ofwel juni en we vervaardigen de menu volledig betreffende

Aangezien zeg nu zelf, wie houdt daar niet betreffende friet en ons lekkere snack? De frietkraam komt volkomen op locatie naar wens. Het kan bij je in de achtertuin zijn, op een oprit, op ons feestlocatie of ergens in ons park. Niks is te gek en daar mag altijd meegedacht geraken. Dagelijks in de week kun je ons frietkraam huren.

Overige willen juist wederom veel keuzemogelijkheden. Voor een ieder kan ons vriendelijk menu gemaakt geraken, waarop verder de prijzen vriendelijk worden. In een meeste gevallen staat dit volgende op dit menu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *