frietkramen Dingen om te weten voordat u koopt

Binnen ons cirkel betreffende 20 km rond Eindhoven bezorgen we nauwelijks transportkosten in rekening en daarbuiten brengen we een korte vergoeding in rekening die uiteraard vooraf met u vertrouwd geschapen zal geraken in de prijsopgave.

Bovendien horen allicht lekkere sausjes en ijs teneinde dit plaatje totaal te produceren. We hebben verschillende menu’s waar u uit kan kiezen. Zo beseft u aangaande te voren alang hetgeen dit gaat kosten. U zal verrast bestaan van de voordelige tarieven welke Frietfestijn.nl hanteert.

Dit huren betreffende een frietwagen in regio Eindhoven kan zijn een origineel idee voor de evenement. Dit bestellen van ons frietwagen uit Eindhoven is namelijk ons ideale manier teneinde uw gasten van dienst te bestaan en alleen ook alsnog te mogen genieten. Ons goudbruin frietje betreffende bijhorende snack vindt iedereen zeker aangenaam?

De snacks bestaan met zorg geselecteerd voor top leveranciers en wij dragen het predicaat ‘Betrouwbaar Frituren’ betreffende trots. Tel bovendien ons HACCP certificaat nog weleens op en u dan ook bent ervan verzekerd dat u dan ook betreffende een betrouwbare firma te vervaardigen bezit.

Boek nu menu De Luxueus of V.I.P. voor in een maanden april, mei of juni en wij vervaardigen uw menu compleet betreffende

Bijkomend pluspunt daarvan kan zijn dat het heel wat gezelliger kan zijn om met een gehele band samen een overheerlijk frietje te drinken.

Betreffende een collectie aangaande 6 soorten verse friet en ons asssortiment betreffende 26 soorten snacks met veel andere sauzen kunt u dan ook met de gasten aangenaam onbeperkt smullen en al die buikjes vullen.

Voor het huren aangaande een frietkraam bestaan daar meerdere mogelijkheden. Niet een ieder wensen zijn ons uitgebreide menukaart. Voor sommigen zal friet en de standaard snacks genoeg bestaan.

nl bakt voor u op iedere gewenste locatie in Holland, België en Duitsland aangenaam krokante friet en verschillende snacks. U kan onze frietwagen huren voor vollere en kleinere feesten, inclusief medewerkers.

De frietwagen in gebied Brabant heeft louter eersteklas producten van. De snacks en friet, welke elke dag vers uitgesneden is, worden gebakken in 100 % vegetaal frituurvet.

Kan zijn de interesse gewekt? Neem dan geheel vrijblijvend contact betreffende het op, wij maken gaarne ons prijsopgave op maat voor u. U zult verbaasd bestaan aan een mogelijkheden check hier bij ons.

Geef in dit boekingsformulier voor ”Eventuele Bijzonderheden” met het u dan ook gebruik wilt vervaardigen over een lenteactie.

Onze missie: dit verzorgen betreffende onbeperkt het grootste collectie verse friet en ons heel scala over beste kwaliteit snacks bij u dan ook op locatie.

Indien wij voor u dan ook starten op het afgesproken tijdstip, vervolgens verzoeken wij u dan ook, om de gasten zoveel geoorloofd achter mekaar deel te laten nemen aan een frietwagen, opdat we een ieder zo snel geoorloofd kunnen voorzien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *